måndag 9 september 2013

Veckan som gått

Förra måndagen gick jag ju tillbaka till jobbet. När det hade gått några dagar och jag kände mig nåt sådär hemma i det, då blev jag himla förkyld och har mest snorat och hostat sen dess. Felix har också varit förkyld, så det har varit en snorfest utan dess like här nu. Glad över att det bara är förkylning dock! Mängden snorpapper som går åt har fått mig att börja leta lite efter näsdukar i tyg, men det verkar vara lättare sagt än gjort.
Under veckan som gått har jag bland annat fått hem ett par "nya" skor till Felix från tradera. Jag är mycket nöjd, även om jag tycker de känns stora. Vi fick hjälp i en butik att mäta, så det ska vara rätt.

Sedan fick jag hem min första låda från Årstiderna. Jag abonnerade på deras lådor för många år sen, men nu gjorde jag slag i saken och började igen. Just denna var kanske inte jätterolig, det var mest lök och kål. Nästa gång ska jag ta en mixlåda istället så vi får lite frukt också.

Igår körde vi ner till svärmor på landet. Vi drack kaffe och åt bullar, Felix busade med hunden Freja och fick sen den obligatoriska rundvisningen i maskinhallen. Svärmors man är jordbrukare så där står ju en och annan traktor man kan "köra".

Jag fick med mig en låda päron och plommon från trädgården, som jag inte helt vet vad jag ska göra av. Marmelad? Massor med paj?

Idag är jag ledig, och jag har massor med tradera-försäljningar att packa och skicka. Himla skönt att bli av med lite kläder som bara ligger här! Jag har sparat favoritkläderna från när Felix var liten bebis, men numera säljer jag av det mesta efterhand. Som tur är så växer de ju inte lika fort numera, men storlek 86 börjar bli för litet nu, i alla fall tröjor, så det är snart dags att uppdatera med 92. Det får bli nästa veckas projekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...