fredag 13 september 2013

Nytt miljövänligt matset

Häromdagen letade jag efter en borste att diska sugröret till Kids Basix-flaskan, och jag visste att jag hade sett en som tillhörde rostfria sugrör. En snabb googling senare och jag landade hos medvetenmini.se, som inte bara hade borsten utan precis hur mycket fint som helst.
När jag såg ett fint matset för barn från Ekobo (nytt märke för mig!) behövde jag inte fundera många sekunder innan jag klickade ner ett i kundvagnen. Jag gillar de här plantbaserade tallrikarna och skålarna, gillar den matta ytan och att de är så sjukt stryktåliga! Vi har ju Becothings matset som också är gjort i plantfiber och det använder vi jämt, men det här var ju ännu finare!

Jättehärliga färger, bra storlekar och bra former som kommer funka till allt från mat till "snacks" i massor med år. Plus att man fick med en jättefin bambusked! Jag har saknat lite högre kanter på den platta tallriken från becothings, så jag tror denna nya blir jättebra. De är också något tyngre, så förhoppningsvis glider de inte lika mycket som becothings när Felix jagar runt maten på tallriken.

Ett stort plus till medvetenmini för den supersnabba (beställde i förrgår natt!) leveransen och den jättefina inpackningen. Extra kul!

2 kommentarer:

  1. Tallrikar för vuxna och den fina brickan i samma material är också väl värda att göra bekantskap med. Även de i de finaste färger. Bambu är ett härligt material. Har testat allt från underkläder till handdukar och köksredskap!

    SvaraRadera
  2. Vilket fantastiskt material - bambu! Har testat allt från underkläder till handdukar och köksredskap. Nu blir det tallrikar för vuxna samt bricka och muggar till utflykten också i de allra finaste färger....

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...