tisdag 14 maj 2013

Eko-tandborsten, bästa tandborsten

Det är dags att beställa nya tandborstar, men de är slut nästan överallt. Inte så konstigt, Eko-tandborsten är den bästa jag nånsin använt och det verkar jag inte vara ensam om att tycka. Stråna är liksom lite spetsiga och tänderna känns superrena. För ca 49 kr är de ju dyrare än en "vanlig", men det är det utan tvekan värt. Nu hittade jag dessutom ett två-pack för 80 kr på Clearlife.se, så där sparar en ju en liten peng!

1 kommentar:

  1. En sån funderar jag på att köpa till sonen, nu när de första tänderna tittat fram!

    Svar: Tack för att du berättar! Väldigt intressant att läsa. Jag köpte också mycket för att unna mig förr, men vill inte leva så längre. Det är oftare de där spontana små köpen som blir liggande och sällan använda än de genomtänkta. Sen kan jag falla pladask för något jag impulsköper också, gärna när jag går på loppis eller second hand och inte har möjlighet att fundera. Men då går jag dit i syfte med att leta fynd förstås. Och för mig del betyder de där jagandet/sökandet mycket och gör att jag älskar plagget, möbeln, prylen en lång tid framöver. Även om det inte är antikt utan kanske såldes i butik för en säsong sen. Det är konstigt det där…

    Burken med runt lock är köpt på loppis för en femma, burken med svart lock är köpt på kosmetikkompaniet.se. De säljer jättebra burkar, men var noga med att köpa till lock eftersom att de säljer dem separat.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...