fredag 19 april 2013

Ekologiska skor från Bobux

När vi var i stan sist blev det ett besök i en favoritbutik, Knoll och Tott. De hade tagit in ett litet urval av Bobux barnskor, och knappt innan jag visste ordet av hade jag ett par jättefina sandaler med mig ut.
Felix går mer och mer, även om han är osäker och verkar få lite prestationsångest när vi hejjar på. Strumpor ock skor, inte bara hans egna, är toppen just nu. Han har sällan strumpor på sig förutom när vi är ute, men nu kommer han med strumpor och lyfter demonstrativt på fötterna och vill att vi sätter på strumporna. Likadant med skor. Ser han bilder på skor, eller skor i en affär, viftas det med fötter och "mmh!"as.
I alla fall, skorna är mjuka och sköna, i ekologiskt läder. Bobux har olika "steg" på sina skor, och dessa s.k Step Up är för barn som precis lärt sig eller håller på att lära sig gå. De är lätta att ta på och av, och passar hans långsmala fötter jättebra. De är i storlek 21, och även om jag tycker de är aningens stora nu så var ju tanken att han ska ha dom våren och sommaren, och nu har vi ändå strumpor i. Undertill på sulan är där ett fotavtryck som man ska jämföra med barnets fot, så det är lätt att kolla om det är rätt storlek! Himla smart.
Det enda som bekymrar mig är slittåligheten. I och med att han fortfarande vill krypa så kommer ju tårna på skorna att slitas och bli fula på ingen tid alls. Nackdelen med att köpa nytt, jag är betydligt nojigare än om de varit begagnade...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...